A legjobb szülinapi ajándék a férjemtől

Nagyon régóta rágom már a férjem fülét azzal kapcsolatban, hogy ideje lenne felújítani a fürdőszobánkat. Nem éppen egy mai darab, és egyébként is azt terveztük, hogy nekiesünk a konyhának, és felújítjuk. Úgy gondoltam, hogy ha már belekezdünk, akkor egy plusz helyiség ide vagy oda nem számít. A férjem nagyon passzív volt ezzel kapcsolatban, és én eléggé csalódott is voltam emiatt. Nem tudtam elhinni, hogy ennyire figyelmen kívül tud hagyni egy olyan dolgot, amiről tudja, hogy már nagyon régóta szeretném. De nem hangoztattam ezt neki, mert úgy voltam vele, hogy nem szeretnék közöttünk felesleges konfliktusokat.

Eljött a születésnapom napja, és kíváncsi voltam, mit kapok a férjemtől. Az elmúlt időszakokban ugyanis egészen jó ajándékokat választott nekem, ellentétben a korábbiakkal, amikor rendre mellényúlt ezekkel a dolgokkal. De abban az évben sem történt meg ez. Ugyanis a szülinapomon azt mondta, hogy elvisz egy meglepetés helyre, és bekötötte a szemem egy sállal. Amikor kiszálltam az autóból és levette a sálat, meglepődtem nagyon, ugyanis egy fürdőszoba bolt előtt álltunk! Azt kaptam születésnapomra, hogy felújítjuk azt a helyiséget, amit már nagyon régóta szerettem volna.

Körülnéztünk, de nem szerettem volna azonnal elhatározni magam, mert kicsit tájékozódni akartam azzal kapcsolatban, hogy egy ilyen projekt során mire kell odafigyelni. Szerencsére rá is találtam a furdoszobaotletek.hu – ra, ahol nagyon sok hasznos tippet lehet olvasni a hozzánk hasonló helyzetben lévők. Például a fürdőszoba alsószekrény esetében, amivel kapcsolatban sok mindent nem is tudtam egészen addig, hogy rátaláltam erre az oldalra. Fontos arra odafigyelni, hogy ezek a szekrények ne csak stílusukban illjenek a fürdőszobába, hanem méret szempontjából is. Ugyanis ha kis helyiséggel rendelkezünk, nem érdemes nagy, álló szekrényeket választanunk, hanem inkább falra szerelhető változatokat. Ami nekem fontos volt, az az, hogy olyan bútort válasszunk, ami mosdókagylóval van ellátva. Ez azért szerencsés, mert a szekrény egyrészt közvetlen a csap alatt van, ahol minden szükséges dolgot tárolni lehet, másrészt nem látszanak a vízvezetékek csövei, ami esztétikai szempontból nem utolsó dolog.

Nagyon megtetszett egy olyan ötlet, amiről korábban még nem is hallottam. Ez pedig a fürdőszoba szekrényre szerelt szennyeskosár volt, ami bár még hazánkban nemigen van elterjedve, külföldön már nagy népszerűségnek örvend. Mivel három gyereket nevelünk a férjemmel, ebből következően nagyon sok a szennyes ruhánk is, ami rendszerint ott tornyosul a fürdőszoba közepén, vagy ahová éppen ledobják a családtagok. Ez engem mindig is nagyon zavart, de így megfelelően elkendőzhető lenne ez a dolog.

Nagyon örültem, hogy megtaláltam ezt az oldalt, mert sokat segített, hogy nem kellett mindent magunknak kitalálni, hanem volt a kezünkben egyfajta útmutató. Onnantól már csak az volt hátra, hogy az elméletet gyakorlatra váltsuk, és szerencsére nagyon elégedettek voltunk a végeredménnyel!