A szívből adott mikró története

A lányom hamarosan költözik. Élete első lakását vásárolja éppen. Egyszerre szomorú és szívmelengető érzés látni egy anyának, ahogy a gyermeke épp önálló életet készül kezdeni. Persze, lakott már albérletben, de egy saját lakás teljesen más. Onnan már nem fog “haza járni”, hiszen saját otthona lesz.
Mindenesetre, mivel ez az élet rendje, maximálisan támogattuk a férjemmel. Büszkeséggel töltött el, ahogy apránként beszerezte a lakás berendezéséhez szükséges kellékeket.
Nemrég, amikor egy nagyáruházban nézelődtünk, kinézett egy mikrohullámú sütőt. Számolgatta, hogy belefér-e most, vagy csak jövő hónapban, majd végül a polcon hagyta. Mivel szerettem volna segíteni neki, úgy döntöttem, meglepem egy mikróval.

Jobbat szerettem volna neki vásárolni, mint amit ő megengedne magának. Mivel csúcsminőséget kerestem, nem volt kérdés, hogy bestmarkt.hu-n fogok nézelődni. Ettől jobb mikrohullámú sütő webshop aligha létezik.

Imádok itt vásárolni, számtalan háztartási eszközt rendeltem már tőlük. Mindenféle kategóriában forgalmaznak árucikkeket: az is megtalálja a neki valót, aki olcsót keres, de a csúcskategóriás termékek is a kínálatban vannak.

Meg is kerestem az épp aktuális kategóriát. Nem kellett hosszasan kutatnom, ugyanis nagyon átlátható módon van rendszerezve az a több ezer termék, amelyek forgalomban vannak a webshopon.
Ezek után a szűrési feltételekre tértem rá. Annak érdekében, hogy ne kelljen végigbogarászni azt a kétszáz-akárhány mikrohullámú sütőt, ami a weblapon van, a kereső használata elengedhetetlen.
Be tudjuk állítani, milyen árkategóriában nézelődünk, és azt is, hogy milyen egyéb paramétereknek kell még megfelelnie a célterméknek. Én egy nagyobb, 20 liter feletti űrtartalmú készüléket akartam, és a magas mikrohullámú teljesítmény volt még számomra elsődleges. Ezek alapján gyorsan szűkült a kör, és már csak a számomra megfelelőeket láthattam magam előtt. Sokkal nagyobb volt így is a választék, mint bármely áruházban!

A tetszetős termékeknél mindig elolvasom a műszaki paraméterek mellett a vásárlói véleményeket is. Ez számomra különlegesen fontos, ugyanis a tapasztalatok hangosabban beszélnek bármilyen műszaki leírásnál, és sok webáruház nem ad rá lehetőséget, hogy a vevők kifejtsék véleményüket, pedig ez közös érdek lenne. A bestmarkt.hu más. Itt nyitva áll mindenki előtt a lehetőség, hogy megossza másokkal a tapasztalatait. Ennek köszönhetően bátrabban vásárolhatunk az interneten, és sokkal kisebb esély van rá, hogy elpuskázzuk a választást.

Miután megvolt a tökéletes mikró, a kosárba helyezés előtt eldöntöttem, hogy a “kislányom” plusz garanciát is fog rá kapni. Természetesen minden új termékre érvényes a gyári garancia, ám ezen felül, minimális összegért cserébe lehet kérni néhány plusz évet. Ez sokszor jól jön, érdemes átgondolni, főképp a magas értékű árucikkek esetében, ahol nem megvalósítható a gyors csere, ha elromlana.

Nagyon hamar végigértem a rendelési folyamaton. A regisztrációmnak köszönhetően nem kell már bajlódnom azzal, hogy beirkáljam az adatokat egyesével. Ez rendkívül kényelmes, főleg, ha a biztonságos, bankkártyás fizetési móddal párosítom.

Mindössze 3 napot kellett várnom a csomagomra. Mindig gyorsan kihozzák, de ami ettől is fontosabb: épségben, és rendkívül jutányos szállítási áron! Nem véletlenül mondtam, hogy ez a legjobb mikrohullámú sütő webshop, minden részletre odafigyelnek.
Most sem volt probléma a csomaggal. Igazából örültem is, hogy házhoz hozták, ugyanis egy mikrohullámú sütő nem könnyű darab, hazacipelni egy valódi pokol.

Már alig vártam, hogy átadjam a csomagot. A lányom nagyon meglepődött, és tiszta szívből örült neki. Egyből úgy tekintett rá, hogy ez az új lakásának legújabb darabja, és nem mellesleg, minden étkezésnél eszébe juthatok róla.

mikrohullámú sütő webshop