Az élettől kapott legszebb ajándék a napelemes rendszer volt

A legszebb ajándék szívből jön és nincs mögötte semmilyen érdek sem. Bár én mindig is a „jobba adni, mint kapni” híve voltam, azonban nemrég az élet megajándékozott egy olyan dologgal, amit még talán azóta sem tudtam elhinni. Történt ugyanis, hogy lehetőségem lett napelemeket felszereltetni a házam tetejére és egyszerűen nem tudom kiűzni azt a gondolatot a fejemből, hogy ez a valaha volt legjobb döntésem. Ráadásul egész hamar megtaláltam a lehető legszuperebb kivitelezőt: amikor elhatároztam magam, hogy belevágok a dologba, annyit írtam be a keresőbe, hogy napelemek pályázatok, és máris rátaláltam a legjobbra!

Egy profin megtervezett és kivitelezett napelem rendszer szolgáltatásáról van szó, amelynek költségei körülbelül tíz év alatt megtérülnek, aztán pedig már tényleg az ingyen árammal járó előnyöket lehet élvezni. Egy olyan 105,2 milliárd forintos keretösszeget jelent ez az egész, melyhez 0 százalékos kamatozású hitel támogatása jár. Most mondja valaki, hogy ez nem fantasztikus! Az egésznek a célja az, hogy az épületeiket korszerűsíteni akaró magánszemélyek, társasházak vagy lakószövetkezetek igényeinek kielégítésre kerüljenek. Lényeges szempont, hogy ez lehetőséget jelent családoknak, ugyanis számukra a pályázat kimondja, hogy a keretösszegnek csak a felét kaphatják társasházak és lakásszövetkezetek.

Számomra száz százalékosan az volt a legmeggyőzőbb velük kapcsolatban, hogy már a weboldalukon is megírták, hogy csakis személyes terepszemle után ígérnek bármit is és nem fogadnak el elküldött tervrajzokat. Ez a szolgáltatás kizárólag a felméréssel kezdi meg a munkáját, ugyanis számukra különösen fontos azt tudni, hogy a terület alkalmas-e a felszerelésre és hogy milyen a tetőszerkezet. Ami pedig a legjobb az egészben a helyszíni felmérést teljesen ingyen végzik el. Bátran ajánlom mindenkinek őket, senki sem fog csalódni a munkájukban!