Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – mert magunknak is kell ajándék

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – csak ennyin akadt meg a szemem, mikor azt keresgéltem, hogy honnan rendeljek tintapatront. Már megint elfogyott itthon, mert anyukám végre visszamehet az iskolába és rengeteg anyagot nyomtatott a gyerekeknek. Nyilván itthon, mert az iskolában sosincs kellő mennyiségű és minőségű patron ezekhez a színes oldalakhoz. De ez egy mindig azt vonzza magával, hogy itthon fogy el állandóan idő előtt a jó minőségű patron. Aminek mondanom sem kell, hogy elég borsos tud lenni az ára…

Szóval kerestem egy olyan oldalt, ahol foglalkoznak utángyártott termékek forgalmazásával is és lám, rábukkantam a nyomtatoalkatresz.hu webshopra. Itt aztán minden van, de tényleg minden! Tintapatrontól kezdve, a tonereken át, a különböző papírokig és kiegészítő felszerelésig. Ráadásul mindenből van eredeti és utángyártott. Sokan nagyon szkeptikusak a márkajelzés nélküli termékekkel kapcsolatban, azonban azt gondolom, hogy ez már egy maradi gondolkodás. Nem arról van szó már rég, hogy le lennének butítva ezek az eszközök, sokkal inkább csak arról, hogy a gyártósor végén nem teszik rá a Canon matricát, vagy éppen bármelyik más márkáét. De ugyanaz a töltet kerül bele ugyanabba a tartóba.

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem azért jól esik, amikor komoly forintokat spórolhatok meg csak azért, mert nem a külcsínt nézem, hanem azt, hogy mennyire működik jól valami. Tehát nekem egyáltalán nem fontos az, hogy rá legyen írva az eszközre, hogy bármilyen márkás, csak simán működjön jól és kész.

Ha ellátogattok a nyomtatoalkatresz.hu-ra, akkor ott elég hamar szembesülhettek vele, hogy pontosan mekkora is a választék. Nem akarok összeszámolni, de biztos vagyok benne, hogy majdnem az összes forgalomban lévő nyomtató szériához lehet patront, vagy tonert vásárolni – a legnagyobb márkákból. Hosszú-hosszú sorokon keresztül lehet válogatni a típusok között, és még azon belül a különböző tintapatronok között is. De ez még mindig csak egy pozitívuma ennek az oldalnak.

Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás – ez pedig a másik. Ingyenesen szállítanak házhoz mindent. Teljesen mindegy, hogy milyen értékben rendelünk tőlük, ingyenesen fogják kihozni, függetlenül attól, hogy az most kis csomag, nagy csomag, egyetlen patron van benne, vagy egy egész halom. Sok webáruházból még a nagyon-nagy összegű rendelések esetében is csak plusz díj ellenében hajlandók kiszállítani az egyes termékeket. Ami mondjuk nekem kicsit mindig fura, hogyha már ott hagyok több tízezer forintot, akkor miért van ez így… De ha talál az ember egy, a nyomtatoalkatresz.hu-hoz hasonló oldalt, akkor már szerencsével járt.

Eszembe sem jutna máshonnan rendelni tintapatront. Főleg, hogy nálunk egy mindig úgy néz ki, hogy egyszerre többet is rendelünk. Egyrészt azért, mert ugye említettem, hogy milyen hamar elfogy, másrészt meg azért, mert mennyiségi kedvezmény is van. Tehát minél többet rendelek, annál kedvezőbb lesz a darabár.

Ha konkrét példát nézünk, akkor az a tintapatron, ami a mi nyomtatónkba kell egy darab esetén bruttó 6 464 Ft-ba kerül. De ha már kettőt rendelek belőle, akármilyen színben, akkor bruttó 5 702 Ft-ra csökken a darabár. Itt már rögtön több, mint 1500 forintot spóroltam, pedig csak két darabot rendeltem. Ha pedig még egy harmadikat is hozzácsapok, akkor bruttó 5 321 Ft-ot kell darabonként fizetnem a termékért. Ez azt jelenti, hogy az eredeti árhoz képest több, mint 3000 forintot spórolok. Ez már majdnem egy új patron ára…

Szóval azt gondolom, hogy a Canon Patron | Ingyenes Kiszállítás egy remek opció arra, hogy akár saját magunkat is megajándékozzuk, vagy meglepjük vele, mert kedvező áron érhető el, folyamatos akciók vannak és az ingyenes kiszállítás már csak a hab a tortán. A további részleteket megtaláljátok az említett weboldalon.