Székhelyszolgáltatás ajándék egy hónappal

Ha ajándékról van szó, mindenkinek a szülinapok, a karácsony és az ehhez hasonló ünnepek jutnak eszébe, főleg most, hogy közeledünk a karácsonyi időszakhoz. Persze ez nem meglepő, nekem is ekörül forog az agyam állandóan. Már össze is írtam a listát az ajándékokról, így csupán a beszerzés van hátra. Azt hiszem, érdemes mielőbb elkezdeni, nem valami jó ötlet az utolsó pillanatokra hagyni.

Ami a lakosságnak kevésbé szokott szembetűnő, avagy érdekes lenni, azok a cégek által nyújtott ajándékok. Vállalkozóként, cégvezetőként viszont nagyon is érdekes lehet, hogy milyen szolgáltatás mellé jár valami ingyen. Például van olyan cég, akik székhelyszolgáltatással foglalkoznak, így ők a hat hónapos székhelyszolgáltatás mellé ajándékba adnak egy havi székhelyszolgáltatást.

A székhelyszolgáltatás Budapesten a Top Cégalapítás által egyaránt elérhető Budán és Pesten is a vállalkozók részére, így mindenki megtalálhatja azt a budapesti címet, ami jól mutat a vállalkozásánál. Szerintem egy budapesti cím mindig jobban mutat, mint egy kisebb település címe, de persze akár azt is meg lehet fontolni, mivel jó ajánlatot tudnak biztosítani Újlengyelben is.

A székhelyszolgáltatás Budapest több kerületében is elérhető, pesten a VI. kerületben, míg Budán a II. kerületben. A pontos címeket a Top Cégalapítás weboldalán lehet megtekinteni, ahol egy térképen pontosan megtekinthető az iroda címe.

A székhelyszolgáltatás törvényessége sokakat el szokott gondolkoztatni, de nem kell aggódni, ez egy teljesen törvényes dolog, sőt még pontos rendeletekben is szabályozva vannak a feltételek, így bátran lehet élni ezzel a lehetőséggel, ha nem tudunk saját székhelyet biztosítani a cégünknek. Ennek több oka is lehet, de nem kell senkinek zavarba jönnie attól, ha ilyen helyzetben találja meg, csak egyszerűen fel kell keresni a Top Cégalapítást, akik mindenben a segítségünkre tudnak lenni, legyen szó székhelyszolgáltatásról vagy cégalapításról.

Azt még kiemelném, ha már az ajándékokról és ingyenes dolgokról kanyarodtam ide, hogy nem csak havi 1 hónapot adnak ingyen, hanem székhelyszolgáltatás igénybevétele esetén a cégalapítás vagy cégmódosítást is ingyen adják, amibe természetesen ügyvédet is belevonnak. Ez nagyon jó lehetőség akkor, ha nincs egyébként saját ügyvédünk, így nem kell ügyvédet keresni, és a borsos ügyvédi díjak megfizetését is elkerülhetjük.