Születésnapomra a legjobb ajándékot kaptam

Sokáig nem szerettem a születésnapokat, mert mindig csak kényszernek éltem meg, hogy ezen az éven is újra meg kell ünnepelni. Semmi kedvem nem volt hozzá. Viszont az idei születésnapomon olyan ajándékot kaptam, aminek köszönhetően azt is megtudhattam, hogy mi a fióktelep fogalma. Ez azért volt nagyszerű ajándék, mert épp vállalkozás indítás előtt állok és minden ilyesmit tudnom kell. Legalábbis nem árt.

A Székhelyszolgáltatás24 oldalán minden olyan fontos információt meg lehet találni, ami a cégalapításhoz szükséges. A mellett, hogy nagyon jól néz ki, igényes és könnyen használható még sok információt is tartalmaz. Ha nem szeretnéd őket megbízni a székhelyed ügyeivel, akkor is nagyszerű és fontos dolgokat tudhatsz meg a weboldaluknak köszönhetően.

Nekem az egyik újdonság a fióktelep fogalma volt, viszont e mellett számtalan olyan információ megtalálható, ami az elindulást segítheti.

Ha már van vállalkozásod, de székhelyet szeretnél váltani, vagy csak rábíznád a székhelyed ügyeit másra, akkor is jó helyen jársz. A székhelyedet bármikor megváltoztathatod, nem kell nyomós okodnak lennie hozzá. A Székhelyszolgáltatás24 pedig minden olyan feladatot átvállal tőled, ami a székhelyen szóba jöhet.

Minden postai küldemény átvesz. A leveleket egyből e-mailen megkapod a csomagokat pedig minden következő hónap elején elküldenek neked az általad megadott címre. Ennek köszönhetően nem fordulhat elő, hogy egy fontos levelet nem veszel át és ebből probléma adódjon.

A hivatalos szerveket törvényesen fogadják és minden esetben jogszerűen járnak el. Ebben ügyvédek is a segítségükre vannak, hiszen szoros kapcsolatban állnak ügyvédi irodákkal.

Havonta egyszer ingyenesen biztosítanak számodra egy tárgyalót, amit arra használsz, amire szeretnél. Megtarthatod ott a havi meetinget, a fontosabb megbeszéléseket vagy találkozásokat. Amire éppen szükséged van, arra használhatod.

A Székhelyszolgáltatás24 11 éves tapasztalattal rendelkezik, így bármi is legyen a megoldandó feladat, nagy valószínűséggel pontosan tudni fogják hogyan kezdjenek neki és hogyan oldják meg.

Ha profi segítségre van szükséged és nem szeretnéd a székhelyed ügyeit Te magad intézni, akkor a Székhelyszolgáltatás24 csapata nagyon szívesen segít neked ebben. Csak nézz szét az oldalukon, tájékozódj a pontos szolgáltatásukról és ha szimpatikus amit látsz, akkor ne habozz felkeresni őket.