Tökéletes születésnapi ajándék apukámnak

Ajándékot venni számomra nagyon nehéz dolog. Úgy értem, hogy ha nekem kell másokat megajándékoznom. Hiába ismerek valakit már régóta, annyira nehezen tudok jó ajándékot kitalálni neki. Olyat, amit mondjuk, nem tesz egyből a polcra, hogy porosodjon, olyat, amit tud is használni. Úgyhogy mindig bajban vagyok, ha jön a karácsony vagy valakinek a születésnapja.

Így voltam akkor is, amikor nekem kellett kitalálni, hogy mit ajándékozzunk apukámnak a születésnapjára. Nyáron van a szülinapja, most tölti majd be a hatvanat.

Anyukámnak aztán volt egy remek ötlete. Van egy nyaralónk a Balatonnál, sokat szoktak odajárni akár ketten is. Sőt, van, hogy akár egy egész hetet ott töltenek, ha úgy adódik. Így az jutott eszébe, hogy valamilyen horgászós ajándékkal kellene meglepni, úgy is annyira szeret horgászni, illetve nagyon szeret a Balatonnál is lenni.

Így sikerült összehoznom a kellemeset a hasznossal és találtam egy céget, akik remek dolgokat hoznak ki a horgászásból, ráadásul a Balatonnál. Mivel anyukámék szoktak olyat is csinálni, hogy a legjobb barátaikkal, a saját kis társaságukkal lemennek a nyaralóba, így akár apa a haverjaival is tudna menni – gondoltam magamban.

A https://balatonpro.hu/balatoni-horgaszat/ oldalon pedig megtaláltam azt, amit kerestem. Ez egy siófoki cég, akik nem csak a balatoni horgászással foglalkoznak, de lehet náluk csapatépítő programokat is tartani vagy akár legénybúcsúkat, születésnapokat. 7 vitorlásuk van, ami elegendő ahhoz, hogy akár 40 ember is kényelmesen tudjon horgászni, vagy ha úgy tartja kedvük, akár horgászversenyt is tudnak tartani az ide érkezők, hiszen annak a lebonyolítását is vállalják.

Különböző programokat szerveznek a horgászat mellé, így akár barátok és családok is jól szórakozhatnak közösen. Ami nagyon érdekes volt és meglepett, hogy még az időjárásra is garanciát vállalnak, ha esik az eső (például), akkor biztosítanak egy új időpontot. Még éjszakai horgászat is van náluk, de egyébként vannak különböző csomagok, amik között válogatni lehet. Megmutattam anyukámnak az oldalt, aki aztán beszélt apukám néhány barátjával, akik szintén ott szoktak néha lenni velük a nyaralóban. Nekik is tetszett az ötlet, úgyhogy végül közösen adtuk neki ezt a felejthetetlen ajándékot. Én nagyon örültem neki, hogy végre sikerült valami igazán izgalmasat kitalálni. A születésnapján persze egyből elmondtuk neki, mi lesz majd a programterv, nagyon bejött neki és már aznap rögtön bele is vetette magát a többiekkel a horgászós program tervezésébe.